Menu

Weyts_Grote Markt 26


1362-situering-presentatie_low

Op de Grote Markt te Bergen op Zoom bevind zich het monument Groote Valk. In de Groote Valk is het chinees-indische restaurant Bali gevestigd, waarvan de eigenaren graag wat veranderingen zouden willen doorvoeren. In het verleden is de pui aan de achterzijde dichtgezet en wordt een deel van de achtertuin gebruikt door de keuken.

Tijdens mijn beroepservaringsperiode bij Weyts Architecten omvatte mijn werkzaamheden het inmeten, uitwerken van de bestaande toestand van de beneden verdieping, het opmaken van het ontwerp aan de hand van schetsontwerpen van Jan Weyts en de plan- en detailtekeningen verder uitwerken.

Verder dienen er ook bij dit project zorg gedragen worden voor de tekeningen nodig voor de vergunningaanvraag. Hierbij gaat het voornamelijk voor het ventilatieplan, RC berekening en overleg met de constructeur met betrekking tot de nieuw te plaatsen serre.

Leermomenten: opmeting, detailtekeningen, plantekeningen, vergunningaanvraag, constructie, ventilatie

Meer weten over mijn werkzaamheden bij Weyts Architecten, lees hier mijn semesterieel verslag voor de Vlaamse Orde van Architecten.

 


 

preloader